Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ

 

Το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο, και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Το ΚΕΚ Αθηνά πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.

Το σχήμα πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

Το ΚΕΚ ΑΘΗΝΑ είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και μπορεί κάποιος να αποκτήσει το πιστοποιητικό με 3 τρόπους:

1) Εαν είναι έμπειρος χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα.

2) Εαν θέλει να αποκτήσει γνώσεις χειρισμού πριν τις εξετάσεις να συμμετέχει σε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης Η/Υ.

3) Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όσους έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα. Σας παρέχουμε εμείς σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Το κόστος συμμετοχής με όποιο τρόπο επιλέξει κάποιος είναι εξαιρετικά χαμηλό. Η κάθε κάρτα είναι ατομική και μπορεί κάποιος να δώσει είτε τις 3 είτε τις 6 ενότητες, όπως επίσης να δώσει αρχικά τις 3 ενότητες και οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει να δώσει τις άλλες 3 χωρίς χρονικό περιορισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές επισκεφθείτε μας στην Όθωνος 17 Λαμία ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2231400127 και 2231067312.

kek-athina Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001:2015
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.