Σεμινάρια Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων Επιπέδου Ι (Ε.Φ.Ε.Τ.)

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Στο προσωπικό των επιχειρήσεων και στους ιδιοκτήτες που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τα Τρόφιμα ή τα Ποτά (Παραγωγή, Επεξεργασία, Αποθήκευση, Μεταποίηση, Διακίνηση, Διάθεση, Πώληση), πρόκειται για επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, μαζικής εστίασης, ζαχαροπλαστεία – αρτοποιία, σνακ μπαρ, μπαρ, καφετέριες κ.α.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση με βάση τη νέα Υγειονομική Διάταξη (ΦΕΚ 2718/8-10-2012) με ισχύ από 23 Οκτωβρίου 2013 να εκπαιδεύσουν και να παρέχουν κρατική πιστοποίηση στο προσωπικό τους σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας (άρθρο 9 της νέας υγειονομικής νομοθεσίας και στο ΦΕΚ 1616 του ΕΦΕΤ) που ασχολείται με τα παραπάνω.

 

ΣΚΟΠΟΣ: Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην τήρηση των όρων και συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων – υπηρεσιών και η προστασία του καταναλωτή.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 10 ΩΡΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ : 80 ΕΥΡΩ

Εκπαιδευτές εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΕΦΕΤ

 

Για να υποβάλλεται αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα παρακαλώ τυπώστε το παρακάτω έγγραφο και αφού συμπληρωθεί και σφραγιστεί να αποσταλλεί στο ΚΕΚ Αθηνά ή τηλεφωνήστε μας στο 2231400127 για να αποφασίσουμε από κοινού πως θα παραληφθεί η αίτηση από το ΚΕΚ μας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα κατάρτισης από το «ΚΕΚ Αθηνά» στο τηλέφωνο 2231400127 και στα γραφεία του ΚΕΚ Όθωνος 17 – Λαμία.

kek-athina Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001:2015
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.